Schoonheids-behandelingen

Ben je tevreden met je huid, maar ben je meer op zoek naar ontspanning en/of een oppepper voor je huid? Of wil je graag je huid verbeteren, maar ben je een beetje huiverig voor een intensieve behandeling met downtime? JC Huidkliniek biedt, naast de huidtherapeutische behandelingen, ook schoonheidsbehandelingen aan. Tijdens deze behandeling wordt gewerkt met krachtige producten van ZO Skin Health.

De ZO Skin Health behandelingen zijn resultaatgericht en bieden direct zichtbare verbeteringen. De huid voelt weer gladder aan en de huid heeft een zogeheten ‘ZO-glow’. Voor iedere klant zijn de behandelingen op maat aan te passen. Voorbehandeling van de huid is niet nodig en er is geen downtime na de behandeling. Tijdens de behandeling zal de huidtherapeut samen met de cliënt kijken welke behandeling voor jouw huid geschikt is. De volgende behandelingen worden aangeboden, met daarbij de bijbehorende indicaties vermeld:

ZO Skin Health Acne & Oil Control behandeling

Een behandeling die zich richt op het verminderen van puistje en mee-eters. De talgproductie verminderd en ontstekingen en grove poriën worden aangepakt.

ZO Skin Health Skin Brightening behandeling

Een krachtige en verhelderende behandeling welke een stralende, egale huidtoon en textuur creëert door een mix van krachtige ingrediënten.

ZO Skin Health Ultra Hydration behandeling

Een elegante behandeling die gericht is op het verkrijgen van een gehydrateerde huid. Aloë vera, komkommer en kamille zijn onder andere ingrediënten die worden gebruikt om de huid te verkoelen, te kalmeren en te voeden.

ZO Skin Health Stimulator Peel

De Stimulator Peel bevat een combinatie van glycolzuur, citroenzuur en melkzuur. Door een versnelde exfoliatie wordt bestaand pigment verminderd en talg verwijderd, waardoor de huid er egaal, fris en glad uitziet. Tevens bevat het een uniek brightening complex, waardoor vorming van nieuw pigment wordt tegen gegaan.

Combinaties van bovenstaande

De Acne & Oil Control/Skin Brightening/Ultra Hydration behandeling kunnen allen gecombineerd worden met de Stimulator Peel in dezelfde behandeling. Naast deze schoonheidsbehandeling biedt JC Huidkliniek ook de volgende diensten aan:
  • Harsen van gelaat en/of lichaam
  • Epileren en/of verven van wenkbrauwen

Meest gestelde vragen over acnetherapie

Wordt een acnebehandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Als je aanvullend verzekerd bent, dan wordt de behandeling mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je graag door naar je polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar. Let op: de medische thuisproducten van ZO Skin Health wordt in geen enkel geval vergoed door de zorgverzekeraar.

Is een acnebehandeling in de kliniek pijnlijk?

Tijdens een acnebehandeling in de kliniek worden ontstekingen, mee-eters en onzuiverheden geledigd door deze uit te drukken. De huidtherapeut is hier zeer gespecialiseerd in, waardoor de omliggende (gezonde) huid intact blijft. Daarnaast gaat ze snel en doeltreffend te werk, waarbij ze altijd goed kijkt wat een cliënt kan verdragen. Het is niet geheel pijnloos, maar over het algemeen wel goed te verdragen.

Wat merk ik van de medische thuisproducten van ZO Skin Health?

Tijdens het intakegesprek zal er een persoonlijk behandelprotocol van ZO Skin Health worden geadviseerd, waarbij de mate van acne het uitgangspunt is. Het dagelijks gebruik van de producten van ZO Skin Health, zorgt ervoor dat de huid de juiste voedingsstoffen ontvangt om talg te elimineren, huidtextuur te verbeteren en oppervlakkige littekentjes te vervagen. Na de eerste twee weken is de huid meestal zichtbaar zachter en gladder. Door de hoge concentraties van ingrediënten, kan de huid de eerste maand tot twee maanden (afhankelijk van productkeuze) wat rood zien, schilferen en wat branderig aanvoelen. De huidtherapeut biedt hierbij de nodige coaching en begeleiding om door deze reactiefase heen te komen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Acnebehandelingen in de praktijk beginnen vaak 2 tot 3 weken nadat met de producten van ZO Skin Health is gestart. Vervolgens zal in het begin iedere twee tot vier weken een behandeling plaats vinden. Zodra de huid rustiger wordt, zal de behandelfrequentie afnemen. Om het resultaat te behouden dien je de medische thuisproducten van ZO Skin Health te blijven gebruiken en daarnaast zijn onderhoudsbehandelingen aan te raden (bijvoorbeeld iedere 2 tot 3 maanden).

Hoe ziet mijn huid eruit na een acnebehandeling in de kliniek?

Na de behandeling ziet de huid er wat roder uit en her en der kunnen er wat korstjes zichtbaar worden (met name als er meerdere grote ontstekingen aanwezig waren). De huidtherapeut kan na de behandeling producten van Colorescience aanbrengen, welke zorgen voor bescherming, camouflage en verbetering van de huid. Na de behandeling kunnen dagelijkse bezigheden meteen worden hervat.

Hoe ziet een acnebehandeling in de kliniek eruit?

De huidtherapeut start met een reiniging van de huid, gevolgd met een exfoliërende scrub. Vervolgens wordt de dieptereiniging uitgevoerd, waarbij de ontstekingen en mee-eters worden behandeld. Indien gewenst wordt daarna een kalmerend en zuiverend masker aangebracht. De behandeling wordt tot slot afgesloten met de hoogwaardige producten van ZO Skin Health. Deze producten zitten vol anti-oxidanten, DNA herstellende enzymen, kalmerende ingrediënten en krachtige zonbeschermers, die zorg voor een gehydrateerde en beschermde huid.

Locatie

Zevenblad 42
5803LZ Venray

Openingstijden

Vrijdag 09.00-20.00 uur
Zaterdag 09.00-14.00 uur
Op andere dagen op afspraak

Aangesloten bij

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING


©2021 - JC Huidkliniek | ontwerp en realisatie Studio Coppis