Pigmentatie

Ouderdomsvlekken, pigmentvlekken of een zwangerschapsmasker (melasma) kunnen alle drie een heel oneffen beeld geven. Wil jij graag weer een egale huid? Laat JC Huidkliniek je hiermee helpen!
Pigmentatieproblemen ontstaan vaak door een teveel aan zonlicht, hormonen en ze komen vaker tevoorschijn naarmate we ouder worden. Pigmentvlekken zijn het gevolg van een stoornis in de pigmentcel, wat als gevolg een ophoping van pigment in de huid geeft. Er kan een enkele pigmentvlek zichtbaar zijn, welke kan ontstaan door overmatige blootstelling aan de zon, maar er kan ook een zwangerschapsmasker zichtbaar worden door een hormonale verandering die een vrouw ondergaat. Overmatige pigmentatie kan in het gezicht voor komen, maar ook op handen, in de hals en in het decolleté. Adequate zonbescherming wordt altijd aangeraden bij cliënten met pigmentatieproblematiek, om behaalde resultaten te behouden en toekomstige pigmentatie te voorkomen.

Behandelwijze

Naast adequate zonbescherming zal de huidtherapeut de medische thuisproducten van ZO Skin Health adviseren. De hoogwaardige ingrediënten worden middels unieke afleversystemen afgeleverd in de pigmentcel, waar ze zorgen voor vermindering en stabilisatie van pigmentatie. Naast de producten van ZO Skin Health zijn de volgende behandelmogelijkheden inzetbaar om pigmentatie te verminderen:

Eventuele combinaties worden ook toegepast, afhankelijk van de ernst van de pigmentatie.

Wil jij ook weer een egale huid?
Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!

Locatie

Zevenblad 42
5803LZ Venray

Openingstijden

Vrijdag 09.00-20.00 uur
Zaterdag 09.00-14.00 uur
Op andere dagen op afspraak

Aangesloten bij

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING


©2021 - JC Huidkliniek | ontwerp en realisatie Studio Coppis