Ongewenste haargroei

Heb je last van haargroei op plekken waar je dit liever niet wilt hebben? Ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn. Je hebt mogelijk last van huidirritatie na het scheren en een spontaan bezoekje aan het zwembad of het strand zit er voor je gevoel niet in. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je klaar bent met het eindeloze scheren. Gelukkig kunnen we hier iets aan doen!

Ieder persoon heeft miljoenen haarzakjes verspreid over het gehele gezicht en lichaam. Een groot gedeelte hiervan betreft donshaartjes en de rest zijn stugge, vaak donkere haren die opvallen. Onder invloed kan hormonen, medicatie of bepaalde aandoeningen, kunnen er ook ineens donshaartjes veranderen in donkere stugge haren. Ongewenste haargroei is breed begrip en voor iedereen anders te interpreteren, maar komt neer op haren op plaatsen waar je deze liever niet zou hebben.

Behandelwijze

JC Huidkliniek biedt twee verschillende behandelingen aan voor ongewenst haargroei: een tijdelijke en een definitieve oplossing.

  • Harsen: iedere 4 tot 6 weken kunnen de ongewenste haren worden verwijderd door een harsstrip. De hars wordt aangebracht op de haren en vervolgens aangedrukt met een strip, zodat de haren zich hechten aan de hars. Met een snelle handbeweging wordt deze vervolgens verwijderd. Harsen is inzetbaar bij lichte en donkere haren. De haren kunnen na regelmatig harsen dunner en in minder hoeveelheid terug komen.
  • Laserontharing: laserontharing wordt ingezet als definitieve oplossing voor ongewenste haargroei. Door middel van de Lightsheer, de gouden standaard, wordt er warmte afgegeven aan het haarzakje, waardoor er geen nieuwe haar meer kan groeien uit het haarzakje. Gemiddeld zijn 5 tot 8 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80-90%. Laserontharing is enkel inzetbaar bij donkere haren.

Benieuwd welke behandeling geschikt is om jouw ongewenste haargroei aan te pakken? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Locatie

Zevenblad 42
5803LZ Venray

Openingstijden

Vrijdag 09.00-20.00 uur
Zaterdag 09.00-14.00 uur
Op andere dagen op afspraak

Aangesloten bij

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING


©2021 - JC Huidkliniek | ontwerp en realisatie Studio Coppis