Microneedling (SkinPen)

Ben jij op zoek naar een effectieve behandeling om jouw huid in de diepte te vernieuwen? Wil jij daarnaast een behandeling met minimale downtime en maximaal effect? Dit kan met het SkinPen Precision System. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Een SkinPen behandeling verstevigt de huid door het stimuleren van de fibroblasten die collageen en elastine aanmaken en dit zorgt voor een mooie en gelijkmatige huidstructuur.

Werking

Medische microneedling wordt ingezet om de huid van binnenuit te vernieuwen en te verbeteren. De SkinPen maakt 1600 microkanaaltjes per seconde in de huid door middel van steriele naaldjes die vibrerend in de huid terecht komen. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. 
Een behandeling met de SkinPen zorgt voor nieuwe aanmaak van collageen en elastine, wat in stevigere en volle huid en een huidteint die egaler, frisser en stralender is. SkinPen is wetenschappelijk onderbouwd op het gebied van kwaliteit en veiligheid en hierdoor kan de SkinPen veilig worden gebruikt op ieder huidtype gedurende 365 dagen per jaar. Een behandeling met de SkinPen zorgt voor nieuwe aanmaak van collageen en elastine, wat als resultaat een stevigere en volle huid geeft. Door de microkanaaltjes worden ook andere cellen aangezet tot verbetering, waardoor de huidteint tevens egaler, frisser en stralender wordt.

Voor wie

Een SkinPen behandeling is voor ieder huidtype geschikt om de algehele huidstructuur te verbeteren.
Daarnaast is de SkinPen uitermate effectief in het behandelen van onderstaande huidindicaties:

  • Acnelittekens
  • Littekens
  • Rimpels, lijntjes, grove poriën en doffe huid
  • Pigment
  • Striae
  • Verslapte huid

Resultaat

Na de behandeling ontvang je twee crèmes (deze zijn inbegrepen bij de prijs) en een nazorgprotocol waarin staat beschreven hoe en wanneer je deze producten dient te gebruiken. Deze producten dragen bij aan het herstel van de huid en het uiteindelijke behandelresultaat. De eerste 24 uur na de behandeling zal de huid er egaal rood uit zien en deze kan warm of prikkelend aanvoelen. Het optimale resultaat van de behandeling(en) wordt pas zichtbaar na enkele weken/maanden. De uitwerking in de huid heeft zijn tijd nodig en is een continue proces. Het volgen van een kuur is aan te bevelen (3-6 behandelingen) voor een optimaal resultaat.

Meest gestelde vragen over een Skin Pen behandeling

Wordt een SkinPen behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Als je aanvullend verzekerd bent, dan wordt de behandeling mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je graag door naar je polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar.

Is een SkinPen behandeling pijnlijk?

Tijdens de behandeling voel je een vibrerende prikkeling op de huid. De huidtherapeut gaat drie maal over hetzelfde gebied met zigzaggende en roterende bewegingen. Verdoving is vaak niet nodig, maar is aanwezig indien gewenst door de client.

Hoe lang duurt een SkinPen behandeling?

Een SkinPen behandeling duurt gemiddeld 45 minuten voor het gehele gelaat.

Wat is uniek aan de SkinPen in vergelijk met andere microneedling?

De SkinPen is de eerste en enige microneedling pen ter wereld die een FDA keurmerk heeft. Daarnaast heeft het ook een medische CE-markering klasse II. Deze zeer strenge eisen waarborgen de kwaliteit en veiligheid van het apparaat én de behandeling. Verder kan bij de SkinPen de naalddiepte enkel worden ingesteld op de naaldcartridge, in plaats van op de pen zelf. Dit garandeert dat de naaldjes nooit dieper of oppervlakkiger de huid ingaan. Bovendien zijn de steriele naaldjes van medische roestvrijstaal gemaakt en behouden ze hierdoor gedurende de gehele behandeling dezelfde scherpte en hardheid. Tot slot zijn er door de geavanceerde technologie minder behandelingen nodig in vergelijking met andere microneedling devices.

Locatie

Zevenblad 42
5803LZ Venray

Openingstijden

Vrijdag 09.00-20.00 uur
Zaterdag 09.00-14.00 uur
Op andere dagen op afspraak

Aangesloten bij

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING


©2021 - JC Huidkliniek | ontwerp en realisatie Studio Coppis