ZO Skin Health

Wist je dat huidverbetering voor 70% bestaat uit het gebruik van medische producten voor thuis en voor 30% uit aanvullende behandelingen in de kliniek? JC Huidkliniek biedt de medische producten van ZO Skin Health, die zijn ontwikkeld door de gerenommeerde dermatoloog Dr. Zein Obagi. De ZO producten bevatten hoge concentraties werkstoffen die door innovatieve aflevertechnieken tot diep in de huid kunnen doordringen. De verschillende cellen in de huid gaan hierdoor weer goed functioneren, waardoor je een gezonde huid krijgt.

Werking

Dr. Zein Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. De producten van ZO Skin Health werken op cellulair niveau en zijn gericht op het verkrijgen van een gezonde huid. Salicylzuur, glycolzuur, retinol, vitamine C, anti-oxidanten – slechts een greep uit de hoogwaardigde ingredienten die de producten van ZO Skin Health bevatten.
De huidtherapeut zal tijdens het intakegesprek een persoonlijk behandelprotocol opstellen voor ochtend en avond, afgestemd op de huidbehoeften en de wensen van de cliënt. Na aanschaf van de producten zal de huidtherapeut begeleiding bieden door iedere 4-8 weken kosteloze controles aan te bieden in de kliniek. Tijdens deze controles wordt de voortgang gemonitord en worden eventuele aanpassingen geadviseerd om het optimale resultaat te bereiken.

Voor wie

ZO Skin Health biedt producten en programma’s op maat die garant staan voor complete en permantente oplossingen voor een levenslang gezonde huid, ongeacht leeftijd, geslacht, huidskleur, huidtype of huidskleur. De programma’s zijn uiteenlopend van preventie tot agressieve correctieve programma’s. De volgende indicaties kunnen o.a. worden behandeld:
  • Melasma/pigmentvlekken
  • Acne
  • Rosacea
  • Huidveroudering/huidverslapping
  • Eczeem
  • Keratosis Pilaris

Resultaat

Het resultaat is een gezonde, stralende huid! De eerste resultaten zijn al zichtbaar binnen 2 tot 3 weken en het optimale resultaat is bereikt na 5 maanden. De eerste 6-8 weken kan de huid schilferen, rood zien en mogelijk branderig aanvoelen bij het aanbrengen van de producten. Dit is een gewenste reactie, omdat de huid van binnenuit wordt aangezet en vernieuwd. De huidtherapeut zal hierbij de nodige begeleiding op maat bij bieden. Wil jij ook thuis jouw huid verbeteren? Neem contact op en ik geef je graag informatie!

Locatie

Zevenblad 42
5803LZ Venray

Openingstijden

Vrijdag 09.00-20.00 uur
Zaterdag 09.00-14.00 uur
Op andere dagen op afspraak

Aangesloten bij

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING


©2021 - JC Huidkliniek | ontwerp en realisatie Studio Coppis