Littekentherapie

Heb jij een ontsierend litteken in het gezicht of op het lichaam? Het maakt niet uit of dit een oud of nieuw litteken is, JC Huidkliniek kan je hiermee helpen. Littekens ontstaan na een trauma, zoals een operatie, brandwond of ongeval. Nadat de huid beschadigd is, gaat het lichaam aan de slag om de huid te herstellen. Bij een oppervlakkige wond zal dit zonder problemen gaan, maar bij een diepe wond blijft er bijna altijd een litteken achter. Het litteken voelt vaak hard aan en kan trekkerig en pijnlijk aanvoelen. Naast de verschillende klachten die littekens met zich meebrengen, kan het ook zijn dat je het litteken cosmetisch storend vindt.

Werking

Littekentherapie richt zich op het aanpakken van de klachten en het minder ontsierend maken van het litteken. De keuze voor de behandeling is afhankelijk van het soort litteken. De meest gebruikte behandelmethodes zijn microneedling en chemische peelings

Voor wie

De volgende soorten littekens zijn effectief te verminderen:
  • Atrofische littekens
  • Hypertrofische littekens
  • Acne-littekens
  • Striae

Resultaat

Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig om een optimaal resultaat te bereiken. Afhankelijk van de behandelmethode zal het litteken minder dik, egaler van kleur en minder opvallend worden. Een litteken zal helaas nooit volledig verdwijnen, maar JC Huidkliniek helpt je graag om het in ieder geval te verminderen! Heb jij een litteken en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Maak snel een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek!

Locatie

Zevenblad 42
5803LZ Venray

Openingstijden

Vrijdag 09.00-20.00 uur
Zaterdag 09.00-14.00 uur
Op andere dagen op afspraak

Aangesloten bij

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING


©2021 - JC Huidkliniek | ontwerp en realisatie Studio Coppis