Huidveroudering

Wie wil er nou niet een jeugdig uiterlijk? Een stralende huid die past bij hoe jij je voelt.
Naarmate je ouder wordt zul je zien dat er steeds meer fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden op de huid. Dit begint eigenlijk al ergens tussen het 20e en 25e levensjaar – vanaf dat moment neemt de collageen- en elastine productie van de huid af. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid en hoe minder dit aanwezig is, hoe dunner en slapper de huid zal worden.
Naast rimpels en verslapping zien we pigmentvlekken en goedaardige huidbultjes vaak ook tevoorschijn komen op latere eeftijd. Verschillende factoren zorgen er voor dat huidveroudering sneller plaats vindt zoals UV-straling, roken of een ongezonde leefstijl. Ook genetische factoren kunnen hier een rol bij spelen.

Behandelwijze

JC Huidkliniek werkt met de krachtige en hoogwaardige producten van ZO Skin Health. Deze producten werken tot diep in de huidlaag en richten zich o.a. op het verhogen van de productie van collageen en elastine. Daarnaast biedt het ook oplossingen voor o.a. pigmentatie, textuurproblemen en een verhoogde talgproductie. De huidtherapeut zal tijdens het intakegesprek de huid goed bekijken en producten voor thuisgebruik adviseren.

Naast ZO Skin Health zijn er ook behandelingen in de kliniek mogelijk zoals:

Wil jij een persoonlijk behandelplan om jouw huid weer te laten stralen?
Neem contact op voor een vrijblijvend en kosteloos advies gesprek en ik geef je graag meer informatie!

Locatie

Zevenblad 42
5803LZ Venray

Openingstijden

Vrijdag 09.00-20.00 uur
Zaterdag 09.00-14.00 uur
Op andere dagen op afspraak

Aangesloten bij

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING


©2021 - JC Huidkliniek | ontwerp en realisatie Studio Coppis