Privacyverklaring

JC Huidkliniek vindt jouw privacy belangrijk en daarom zullen we deze ook zo goed mogelijk beschermen. Hieronder kun je onze privacyverklaring lezen.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
JC Huidkliniek kan persoons- en medische gegevens over jouw verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van JC Huidkliniek en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website van JC Huidkliniek hebt verstrekt.

JC Huidkliniek kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Geboortedatum
  • Medische gegevens

Waarom heeft JC Huidkliniek jouw gegevens nodig?
JC Huidkliniek verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per email en/of post) te kunnen benaderen indien je telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan JC Huidkliniek jouw persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou overeengekomen behandelplan, bestaande uit huidtherapeutische dienstverlening.

Hoe lang bewaart JC Huidkliniek jouw gegevens?
JC Huidkliniek bewaart jouw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WGBO) verplicht je dossier 15 jaar te bewaren.

Delen met anderen
JC Huidkliniek verstrekt jouw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huidtherapeutische zorg, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van JC Huidkliniek worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.
JC Huidkliniek gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics
JC Huidkliniek maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Google Ads-advertenties van JC Huidkliniek in de Google zoekresultaten-pagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar een door Google opgeslagen servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft hier ook het privacybeleid van Google Analytics aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan JC Huidkliniek te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. JC Huidkliniek heeft hier geen invloed op.
JC Huidkliniek heeft Google geen toestemming gegeven om via www.jchuidkliniek.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@jchuidkliniek.nl. JC Huidkliniek zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Beveiligen
JC Huidkliniek neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzing tegen te gaan. De website van JC Huidkliniek maakt gebruikt van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Mocht dit wel het geval zijn, dan word je daarvan op de hoogte gesteld.
Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van de door JC Huidkliniek verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met JC Huidkliniek op via info@jchuidkliniek.nl.

Contact
JC Huidkliniek
Gezondheidscentrum d’n Bond
Baansestraat 6
5825BX Overloon
06-21386838
www.jchuidkliniek.nl
info@jchuidkliniek.nl
KVK 82973725

Locatie

Baansestraat 6
5825BX Overloon
Je vindt ons op de eerste verdieping van Gezondheidscentrum d'n Bond.

Openingstijden

Vrijdag 09.00-21.00 uur
Zaterdag 09.00-18.00 uur

Aangesloten bij

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING


©2021 JC Huidkliniek | ontwerp en realisatie Studio Coppis